Mail direct Elektro Enkhuizen
Woninginstallaties
Nieuwe woninginstallatie aanleggen. 
U heeft een nieuwe woning? Elektro Enkhuizen verzorgt voor u de totale elektrische woninginstallatie en kan voor u ook de verlichting zelf bestellen en plaatsen. Onze gediplomeerde elektromonteurs maken voor uw woning een werktekening en realiseren een perfect werkend systeem.

Renovatie
Naast het aanleggen van nieuwe installaties kan Elektro Enkhuizen uw bestaande installatie renoveren. Na een opfrisbeurt kan uw elektra weer jaren mee.

Uitbreiding
Bij een verbouwing of een aanbouw aan de woning is het verstandig de elektra in uw huis na te laten kijken. En uit te breiden natuurlijk, zodat uw installatie weer perfect passend is. Elektro Enkhuizen lost dit vakkundig voor u op.

Inspectie en beheer
Wilt u een second opinion voor de keuring van uw nieuwe installatie thuis? Elektro Enkhuizen biedt zich aan als onafhankelijke keurmeester. Onze gediplomeerde elektromonteurs lopen alles voor u na en kijken of alles goed aangesloten is.

Wij kunnen ook een NEN3140 / NEN-EN 50110 inspectie uitvoeren op bestaande installaties.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Verlichting door Elektro Enkhuizen
Naast het installeren van de elektrische installatie kunnen wij u ook de verlichting leveren die u daaraan wilt gaan aansluiten. Wij beschikken over een grote collectie hanglampen, spots en andere bijzondere (LED)-armaturen. Omdat Elektro Enkhuizen weet hoe uw installatie in elkaar steekt, kunnen wij ook een lichtplan voor u maken.

Voor een greep uit onze verlichting en armaturen, kunt u de onderstaande folder downloaden.

Onze diensten
voor particulieren en bedrijven
Storing?
Bel direct: 0228 - 31 26 84